Self Build, Graven Hill

We have recently been granted planning permission for a plot at Graven Hill and the project will soon be going on site!

We were commissioned to bring our innovative and carefully crafted approach to sustainable architecture and design a home that is fit for lifetime living standards. The design of the dwelling sees a modern approach to the open plan arrangement of the kitchen/dining/sitting room. Utilizing the plot location and orientation we decided to rotate the first floor onto the preferred line of sight.

With locally sourced materials, we aim to construct this dwelling on a carbon neutral target.

The angular geometry works fantastically for the spaces inside while complementing the lie of the land. This self build project is designed very much for the clients who bought this plot of land hoping to build their dream home.

Posted in Projects, Residential Projects.